Műfüves sportburkolatok

Műfüves pályáinkat nagy tapasztalattal rendelkező műfűgyártó cégek közreműködésével készítjük. Ezen vállalatok mindegyike rendelkezik nemzetközi minőségellenőrzési tanúsítványokkal, így garantálható a megfelelő minőség. Kül- és beltérben használható műfű futball- és teniszpályák, iskolai udvarok egyaránt szerepelnek kivitelezési repertoárunkban.

A megbízható minőséget a nemzetközi szabványoknak való megfelelés is biztosítja. De természetesen egyéni elképzeléseket is megvalósítunk a rendelkezésre álló tér, idő és befektetésre szánt összeg alapján, hogy a lehető legtökéletesebb műfű pályát kaphassák megrendelőink.

Az egészség megőrzésének érdekében és környezetünk védelme miatt műfüves pályáinkat csakis rendszeresen ellenőrzött, többszörösen átvizsgált kvarchomokkal és megfelelően tisztított, újrahasznosított gumiőrleménnyel töltjük fel.

A különböző jellegű igénybevételhez és sportfajtához alkalmazkodóan a homok- és gumifeltöltéssel a műfűpálya "gyorsaságát" is szabályozhatjuk. Mindemellett ez a feltöltés (megfelelő alépítmény esetén) a keletkezett csapadékot rendkívül gyorsan és hatékonyan képes elvezetni, így nagyobb esőzések után már néhány perccel használható a műfüves sportpálya.

Rendeltetésszerű használat esetén egy időszaki (heti/havi) átsöprés is elegendő az általunk készített műfüves pálya fenntartásához. Természetesen a használat során bekövetkező esetleges felületi változások kezelésére igény szerint betanítjuk a helyi üzembentartó gárdát, vagy akár mi magunk vállaljuk az alkalmi kötelező karbantartást.

Az európai követelményeknek is megfelelő minőségű műfűtermékeink olyan eljárással készülnek, melynek köszönhetően erősen ellenállnak az időjárás okozta színkopásnak, illetve a használat során fellépő különböző destrukciós hatásoknak.

Konkrét műfű anyagainkat a sportágnak
megfelelő almenükben érhetik el.